Vis meny
Alle nedlastbare

SKJØNNHET

14.05.14  |  29 min  |  NRK2



Korrespondentane (t) vår 2014 2:10
Svensk utanriksmagasin.

Kven bryr seg om indre skjønnheit når det berre er utsjånaden som gjeld?
Korrespondentane dreg til Venezuela og gransker skjønnhetshysteriet, USA der dei granskar skjønnheitskonkurranse for småbarn og helsar på ei funksjonshemma skjønnheitsdronning i Sveits.

Bengt Norborg og Linda Hornqvist reiser til Venezuela, landet som er best i verden på å vinne skjønnhetskonkurranser. Her er skjønnhetsidealet rett ut overveldende.
Veldig mange kvinner operer seg for å kunne få jobb, man snakker om at det er nødvendig for å kunne føre seg bedre og for å forbedre sitt visittkort.
Bengt og Linda treffer kvinner som operer seg, går på Miss Venezuela-trening og treffer han som pynter på utstillingsdukkene så de skal passe til det venezuelanske idealet. Han bygger om de importerte dukkene og gjør dem til perfekte for Venezuela. Store bryst og rumper, og selvfølgelig operert.

Stefan Åsberg og Andreas Zernell reiser til USA for å være med på en missekonkurranse for barn. Det er stort i USA, det finnes til og med spesielle TV-show om missekonkurranser for barn. De følger niårige Chloe Smith fra forberedelser til finale, og de får bevitne en utrolig forvandling i et helt utrolig miljø.

Christoffer Wendick og Rikard CollsiÜ

Serie

Korrespondentane Våren 2014

Anbefalt for klassetrinn

8-13

Fag

Samfunnsfag

Utlånsnummer

A1382

Nøkkelord

venezuela, usa, sveits, idealer, missekonkurranser, barn, handicappede, nrk2

Tilgjengelig som

› Nedlasting

Lån / kjøp via mobil er dessverre ikke mulig. Vennligst logg inn via vanlig nettleser.